Kuinka se toimii
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Maanrakennus hinta

Etsitkö teknisten verkkojen toimittajaa? Meillä on 23 889 palveluntarjoajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa
32 709 rekisteröidyt ammattilaiset
87 694 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Maanrakennus Hinta

Kuinka paljon suunnitteluverkot maksavat? Tarjoamme usein seuraavia suunnitteluverkkopalveluita: kaasuputkien rakentaminen, maanalaiset ja maanpäälliset sähkönjakelulinjat, vesi- ja viemärilevyt, sähköinen verkonhallinta. Jakeluverkkoprojektin hinnat ovat noin 80-100 euroa projektia kohden. Teknisten verkkojen kallein kohde on yleensä uusien koneverkkojen täydellinen suunnittelu. Muita kuluja voivat olla: konsultointi, konsultointi, kuljetuskustannukset, jotka maksavat keskimäärin 20-50 euroa. Kun kirjoitat kyselyn, otamme yhteyttä 23 889 palveluntarjoajaan. Sinun ei enää tarvitse etsiä: suunnitteluverkkohinta, meiltä saat parhaat tarjoukset ja laadukasta työtä.

Katso myös:Palvelut
32 709 rekisteröidyt ammattilaiset
87 694 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Hinta: MaanrakennusKeskimääräiset hinnat

Alhainen hinta105,00 €/projekt
Keskiverto Hinta165 375,00 €/projekt
Korkea hinta210,00 €/projekt
Keskimääräiset hinnat ovat vain ohjeellisia. Lopullinen palveluhinta riippuu koosta, vaikeuksista, materiaaleista, laadusta ja projektipaikasta. Saat vain tarkan hinnan palveluntarjoajalta.
Anna kysyntä
LaskinHinnasto Engineering Networksista.

Voit oppia insinööriverkkojen tarkkaa hintaa lähettämällä kysyntää tarkistetuille asiantuntijoille ja sitten saat useita tarjouksia. Katso kunkin palvelun hinnat koneverkkojen luokassa.

Vesi119.7€ / m
Maapallon ja kaivaustyön toteutus, kokoonpano ja putkien toimitus, akseli, vesimittari kokoonpano, kuljetus.
Yhdessä
m
Anna kysyntä
Sähkö109.2€ / m
Maapallon ja kaivaustyön toteutus, kaapeleiden kokoonpano ja toimitus, katkaisijat ja liikenneturvallisuus.
Yhdessä
m
Anna kysyntä
Kaasu.144.9€ / m
Maapallon ja kaivaustyön toteutus, kokoonpano ja putkien toimitus PE-materiaalit, kaapit (DRZ) kaasun paineen säätimellä (RTP) jopa 6 m3 / tunti. Kuljetuksen varmistaminen, projektin dokumentointi, tarkistustekniikka.
Yhdessä
m
Anna kysyntä
Viemäröinti134.4€ / m
Maapallon ja kaivaustyön toteutus, kokoonpano ja putkien tarjonta, sovitus akseli, kuljetus.
Yhdessä
m
Anna kysyntä
Aiheeseen liittyvä hintaluetteloMuiden palveluiden hintaluettelo
Maanrakennus ja infrastruktuurin rakentaminenKuinka paljon maa- ja vesirakennustyöt maksavat? Maa- ja vesirakentamisen alalla tarjoamme usein...
Näytä lisää
Oliko nämä tiedot hyödyllisiä sinulle?
Hyödyllisiä tietojaMitä sinun tarvitsee tietää
Engineering-verkkojen yhdistäminen. Jos päätät rakentaa talon lähellä pienempää tai suurempaa kaupunkia tai asuntorakentamista, mahdollisuudet, että perustekniikkaverkot, joita tarvitaan talosi ylläpitämiseen, on jo asennettu alhainen. Näiden suurempien "jakeluverkkojen" asennuksen aikana jokainen yksittäinen rakennustyöpaikka on kytketty pienempään kääntöön tai "sivulle", joka on peitetty ja pysyy käyttämättä, kunnes talo on rakennettu, kun jokainen näistä sivuoppaat ulottuvat ja muodostavat yhteyden kotiin, Näin ollen se tarjoaa kaikki insinööriverkot, jotka itse hallinnolliset tarjoukset. Kaikki tekniset verkot asennetaan maahan, jotta ne voidaan suojata vaurioilta ja säällä. Ne ovat myös vaarallisia, jos ne käsittelevät tai pysyvät pois maasta. Näiden teknisten verkkojen alkuperäisten yhteysmaksujen lisäksi kuukausittaiset maksut odottavat näitä teknisiä verkostoja, jotka määräytyvät, kuinka paljon jokaisesta palvelusta talon omistaja käyttää. Tyypillisiä teknisiä verkot ovat: Vesi Rakenteen aikana maanalainen venttiili asennetaan vesiputken lopussa nimeltä "Curb Stop". Talon rakentamisen aikana kupari tai muovinen vesiputki on kiinnitetty luetelmakohtaan, joka johtaa sinuun kotiin ja toimittaa sen vedellä. Curb-pysäytysventtiili antaa asennusohjelman sammuttaa kunnallisen veden syötön kotiin tarvittaessa. Viemäröinti Viemärijohto johtaa talostasi kadulla, jossa se on liitetty yleiseen viemäriverkkoon. Viemäriputki varastoidaan siten, että se nousee hieman, joten painovoima kuljettaa kaikki jätevesipesät, suihkukulmat, pesula-aluslaatat, wc ja astianpesukoneet jätevesille ja edelleen kunnallisiin jätevedenpuhdistamoihin. Sähkö Koska suurjännitehopinjat ovat vaarallisia, julkisen palvelun yritykset mahdollistavat sähkövirran vetämään jakelukalut suojatusta luvattomalta käsittelyltä, jota kutsutaan muuntajaksi ja joka on jatkuvasti lukittu. Sähköyhtiö hallitsee koko sähkölaitoksen toimittamista suoraan kotiisi. Sähköasennustyöt talon rakennuksen aikana on hyväksyttävä sähköasentaja. Kaasu. Useimmat kunnat toimittavat maakaasun omistajat kotiin paineen putkissa. Samanlainen kuin vesiputken reuna, jopa yksityisen kaasun syötön ja suurempi kaasuputki on venttiili. Tällä tavoin on mahdollista poistaa kaasun tarjonta pois päältä tai hätätilanteessa. Puhelin ja kaapeli Edellisinä vuosina puhelinyhtiö asentaa puhelin- ja kaapelitelevisiot kotiisi. Puhelinyhtiö liittää puhelinpalvelun ja kaapeliyritys tarjoaisi kaapelikaapin yhteyden televisioon. Teknologiat näillä alueilla ovat muuttuneet niin nopeasti ja jatkuvasti muuttuvan uskomattoman tahtiin. Älypuhelinten laajentamisen vuoksi useimmat kodin omistajat eivät enää ole asennettuja tai kiinteitä puhelimia. Uusi satelliitti ja langattomat teknologiat muuttuvat jatkuvasti, miten käytämme televisiota ja tietokoneita. Kun suunnittelet talonrakennushanketta, ota yhteys asiantuntijoihin näillä alueilla asentamaan rakennuksen ajantasaista infrastruktuuria.