Kuinka se toimii
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Ikkunaverkot, oviverkot hinta

Etsitkö kaihtimia ikkunaverkkoihin, oviverkkoihin? Meillä on 17 337 blindit tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa
32 764 rekisteröidyt ammattilaiset
87 791 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Ikkunaverkot, oviverkot Hinta

Paljonko ikkunat ja oviverkot maksavat? Tarjoamme usein ikkuna- ja oviverkkoihin liittyviä palveluita: ikkuna- ja oviverkkojen valmistus ja asennus. Ovien ja ikkunoiden hyönteisverkkojen hinnat ovat noin 25-120 euroa kappaleelta. Ikkuna- ja oviverkkojen kallein tuote on yleensä automaattisen liukuvan hyönteisverkon valmistus. Lisäkustannuksia voivat olla: takuun jälkeinen huolto ja kahvat, jotka maksavat keskimäärin 10-15 euroa. Kun kirjoitat kyselyn, otamme yhteyttä 17 337 palveluntarjoajaan. Älä etsi enää: ikkunaverkot, oviverkot, saat meiltä parhaat tarjoukset ja laadukkaan työn.

Katso myös:Palvelut
32 764 rekisteröidyt ammattilaiset
87 791 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Hinta: Ikkunaverkot, oviverkotKeskimääräiset hinnat

Alhainen hinta52,50 €/palanen
Keskiverto Hinta152,04 €/palanen
Korkea hinta235,20 €/palanen
Keskimääräiset hinnat ovat vain ohjeellisia. Lopullinen palveluhinta riippuu koosta, vaikeuksista, materiaaleista, laadusta ja projektipaikasta. Saat vain tarkan hinnan palveluntarjoajalta.
Anna kysyntä
LaskinHinnastoverkko ikkunat ja ovet

Voit oppia Windowsin ja ovien tarkkaa hintaa lähettämään kysyntää tarkistetuille asiantuntijoille ja saat sitten useita tarjouksia. Katso kunkin palvelun hinnat ikkunoiden luokkaverkoissa, ovet ovessa.

Hyönteisverkko ikkunassa32,55€ / m2
Hyönteinen hyönteinen kaula - kiinteä, vakioharjainen verkko. Vapauttaa tarpeeksi valoa ja estää hyönteisiä ennen sisätilaa.
Yhdessä
m2
Anna kysyntä
Hyönteisverkko ovella32,55€ / m2
Oven hyönteisten verkko - kiinteä, tavallinen harmaa silmä. Vapauttaa tarpeeksi valoa ja estää hyönteisiä ennen sisätilaa.
Yhdessä
m2
Anna kysyntä
Kuuleminen52,50€ / kaikki
Neuvonta ovien ja ikkunoiden hyönteisverkkojen valinnasta.
Yhdessä
kaikki
Anna kysyntä
Kokoonpano63,00€ / tunnin
Tuntihinta hyönteisverkkojen asentamisesta oviin ja ikkunoihin.
Yhdessä
tunnin
Anna kysyntä
Aiheeseen liittyvä hintaluetteloMuiden palveluiden hintaluettelo
UlkovarjoKuinka paljon ulkovarjostus maksaa? Ulkovarjostukseen tarjoamme usein seuraavat palvelut: fokusointi, suunnittelu, tuotanto...
Näytä lisää
Oliko nämä tiedot hyödyllisiä sinulle?
Hyödyllisiä tietojaMitä sinun tarvitsee tietää
Kuinka paljon nettointi Windows Standissa? Ikkunaverkon hinnat riippuvat niiden koosta, materiaali- ja ikkunatyypistä. Keskimääräinen hinta vaihtelee 30-40 euroa. Tyypit verkkoissa Tavallisesti kohtaat kolme tyyppiä. Pull-out on suunniteltu lataamaan ikkunasta. Sivuvälittäviä aineita käytetään yleensä liukuoveiden ja toiminnan osana ovea. Suspensio asetetaan kehykseen, joka avataan tai sulkeutuu kaihtimiksi. Grillien tyypit hyönteisverkkoon Verkkotyypillä on vaikutusta kustannuksiin. Näitä ovat: polyesteri tai polypropeeni ja ruostumattoman teräksen alumiini. Polyesteri on yleisimmin käytetty verkon muodossa ja puhdistettava puhtaasti saippualla ja vedellä. Se on vastustuskykyinen kynsipulloja, ihanteellinen asuinrakennusten. Ruostumaton teräs on kiinteämpi kuin polyesteri. Se tarjoaa turvallisuuden ja se on saatavilla eri väreissä. Alumiini voi olla ruostumattoman teräksen korvaava ja sillä on pienempi ruostuminen. Ikkunoiden ja ovien tyyppi Poll-out-ikkunakehykset sopivat lähes jokaiseen ikkunaan. Heidän hinta on suurempi materiaalin ja asennuksen vuoksi. Klassinen ovi, jossa liukuvat aukot pitävät verkon paikassaan ja suojaa sisätilat lentävistä hyönteisiltä. Mesh voidaan myös mitata. Yleensä valmistettu alumiinista, se on asennettu ikkunan tai oven tyypin mukaan. Kustannukset Jos tilaat useamman kuin yhden verkon, hinta voi olla pienempi. Kustannukset riippuvat työstä ja nettomäärästä. Hinta voi kuitenkin lisätä, jos sinulla on epätyypillinen ovet tai ikkunat. Keskimääräiset kustannukset Hyönteisten materiaali ja asennus 400 - 2,600 EUR Kiinteä materiaali ja asennus hyönteisten verkko 250 - 400 EUR Materiaali ja kallistusasennuksen asennus hyönteisiin 205 - 4 200 EUR Hyönteisten liukuvamesin materiaali ja asennus 250 - 4 200 EUR Kuinka edetä? Se on ihanteellinen saada vähintään kolme lainausta. Tarkista viittaus yksittäisiin asiantuntijoihin, heidän työnsä ja myös Wilio.