Kuinka se toimii
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Puuaidat hinta

Etsitkö puuaitojen rakentajaa? Meillä on 25 286 rakentajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa
32 741 rekisteröidyt ammattilaiset
87 747 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Puuaidat Hinta

Kuinka paljon puiset aidat maksavat? Puuaitojen osalta tarjoamme usein seuraavat palvelut: työmaakartoitus, puuaidan suunnittelu, aidan rakentaminen ja asennus. Puuaidan hinnat ovat noin 15-35 euroa/m2. Puuaitojen kallein esine on yleensä vaahterapuu. Lisäkustannuksia voivat olla: perustusten kaivulaitteet, hiomakone, puun lakka, joka maksaa keskimäärin 15-60 euroa. Kun kirjoitat kyselyn, otamme yhteyttä 25 285 palveluntarjoajaan. Älä etsi enää: puiset aidat hinta, saat parhaat tarjoukset ja laadukkaan työn kanssamme.

Katso myös:Palvelut
32 741 rekisteröidyt ammattilaiset
87 747 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Hinta: PuuaidatKeskimääräiset hinnat

Alhainen hinta68 229,00 €/palanen
Keskiverto Hinta85 512,00 €/palanen
Korkea hinta108,15 €/palanen
Keskimääräiset hinnat ovat vain ohjeellisia. Lopullinen palveluhinta riippuu koosta, vaikeuksista, materiaaleista, laadusta ja projektipaikasta. Saat vain tarkan hinnan palveluntarjoajalta.
Anna kysyntä
LaskinPuisten aidojen hintaluettelo

Voit oppia puuta aidojen tarkkaa hintaa, lähetä kysyntä todistetuille asiantuntijoillemme ja saat sitten useita tarjouksia. Katso kunkin palvelun hinnat puiset aidat.

Aita Column Neimempnová81,90€ / palanen
Aidan telineet Unimjelaamattomat puiset virrat ja puutteet, joiden halkaisija on 100 - 150 mm, jotka ovat laskeneet ja tiivistykset, mutta ilman hevosten romahtamista
Yhdessä
palanen
Anna kysyntä
Aita-sarake kyllästetty88,20€ / palanen
Puiset aitapylväät ja jouset, joiden halkaisija on 100 - 150 mm, jotka ovat laskenut ja tiivistykset, mutta ilman kaivon hihaa, liukun tai tervan alemman osan kyllästäminen ennen asettumista ennen asettumista
Yhdessä
palanen
Anna kysyntä
Puinen aidan lamelli.58,80€ / palanen
Lamellipuuaita 180 x 180 cm luonnollinen kyllästetty
Yhdessä
palanen
Anna kysyntä
Puinen aita67,20€ / palanen
Puinen aita 178 x 80 cm Luonnollinen kyllästetty
Yhdessä
palanen
Anna kysyntä
Aiheeseen liittyvä hintaluetteloMuiden palveluiden hintaluettelo
AitaelementitPaljonko aidat ja portit maksavat? Tarjoamme usein seuraavia aitojen ja porttien palveluita:...
Näytä lisää
Oliko nämä tiedot hyödyllisiä sinulle?
Hyödyllisiä tietojaMitä sinun tarvitsee tietää
Puisen aidan rakentamisen yhteydessä tekijä määrittää monen hinnan. Hyvä uutinen on, että puiset aidat kuuluvat markkinoihin kiinteille aidoille halvimmille. Näin he tarjoavat paitsi laadun suojelua ja eliniän, mutta myös luonnollista materiaalia. Puisen aidan hinta määräytyy yhteiseen mittariin. Puisen aidan kustannukset ovat 40-100 ja enemmän euroa. Tietenkin useat tekijät päättävät tuloksena olevasta hinnasta. Puisen aidan kallein osa on luonnollisesti materiaali ja työ. Materiaali voidaan jakaa kahteen luokkaan. Ensimmäiset ovat Slovakian metsiä. Pehmeä, kuten Acatas, kuusi tai mänty. Ne kuuluvat halvimman siirto-aidan. On kuitenkin välttämätöntä laskea säännölliseen kunnossapitoon ja pienempään elämään. Oak Aidat ovat massiivisia, puuta kovaa, mutta hinta on hieman korkeampi. Se on slovakian puu, joten puu on saatavilla, yleensä ei tarvitse odottaa ja tontti kymmeniä vuosia sopivassa hoidossa. Eksoottiset metsät - tulevat Etelä-Amerikasta tai Afrikasta. Tässä on hinta korkein. Samalla heillä on eksoottisia paitsi nimiä, vaan myös ulkoasua. Tämä on pitkän elämän torjuminen. Nämä ovat massiivisia aidat, jotka ansaitsevat laadukkaita varusteita, käsittelyä ja siten luonnollisesti lisää työn hintaa. Kuitenkin se oli häpeä tehdä tällainen aita. LISÄVARUSTEET PUHELLE MITTUA. Voit käyttää taonta-, erilaisia ​​ylellisiä lisävarusteita tai leikkauksia. Vaativampi jalostus, tämä on tietenkin aidan korkeampi hinta. Hintaan vaikuttaa myös pintakäsittelyyn, jonka päätät hoitaa ja maalata. Puinen aita sinun täytyy maalata laadukkaita lakkoja, joiden hinta vaihtelee myös. Täällä on suositeltavaa neuvoa suoraan puussa, joka suosittelee sopivaa perusmaalausta ja pinnoitteita. Torban hinta erottaa, onko se uusi aita tai esimerkiksi korjata se. Orpava puinen puoli-semi-semiers on helpompi, on mahdollista korvata vain vaurioituneet paneelit ja siksi myös puinen aita huolto huomattavasti halvempaa kuin muilla aidoilla. Puisen aidan vajaatoiminnan ja kunnossapidon ja kunnostamisen kustannukset vaihtelevat alueesta ja laadusta. Voit kuitenkin verrata eri mestareita ja puusepäntoja Wilioon, joka puretaan viittauksiksi ja tarjouksiksi. Etsi päällikön, täydellisen puisen aidan rungot edullisimmalla hinnalla.